Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

‘Spel’ is thema van Fotonale Brugge 2017

Vvrijdag 5 januari hangen de werken van de zesde editie van Fotonale Brugge aan de muur in de Brugotta Hal Burg. Deze keer werkten meer dan 500 fotografen rond het jaarthema ‘Spel’. Een professionele jury (Michiel Hendryckx, Jimmy Kets, Erik Derycke, Matthias Desmet en Edwin Vermeulen) selecteerde uit meer dan 1.500 inzendingen 32 foto’s die de expo en de publicatie haalden. Drie winnaars zien hun foto’s bekroond met geldprijzen van 250, 500 en 750 euro.

De expo bevat werk van Marc Apers, Fayrooz Bouchaala, Paul Bulteel, Els Dierick, Sara Claes, Jeffrey De Keyser, Tom De Visscher, Robert De Wilde, Luc Demeester, An Devroe, Eddy Geens, Rudi Jacobs, Wim Langen, Farida Lemeatrag, Sara Maroye, Liesbet Naert, Katrien Orlans, Mathias Schelfhout, Jelle Van Hulle, Herman Van Loock, Ilja Vandenbroucke, Kasper Vandermaesen, Evelien Vanderstraeten, Charlotte Vanhove, Guy Vanhulle, Anne Verrassel en Nathan Verstraete.

____

Expo van 5 tot en met 14 januari 2018 in Brugotta Hal Burg, Burg 11, 8000 Brugge en is dagelijks gratis te bezoeken van 10 tot 17uur.

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: