Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Exit 2017, enter 2018

Traditioneel worden op 31 december alle kelen gesmeerd om vanaf 22.45 uur massaal mee te brullen met de populairste hits van de afgelopen decennia op het Beursplein. Wie eindejaar op een nog andere manier wil beleven, kan terecht in zowel de Brugeoise als in het Oud Sint-Jan.

 

De jaarwisseling kan men in Brugge op verschillende manieren meemaken. Op het Beursplein vindt het traditionele evenement ‘Brugge zingt van oud naar nieuw’ plaats. ‘Dirigent’ is Radio 2-journalist Nico Blontrock die, onder aanvoering van een gelegenheidskoor, het publiek luidkeels laat meezingen met de bekendste liedjes van de voorbije decennia. Zoals gewoonlijk ambiance verzekerd. Ook binnen zijn er festiviteiten gepland om 2017 uitgebreid uit te zwaaien. Zo vindt er in La Brugeoise (Vaartdijkstraat 5) het event ‘Bruges 2018 MMXVIII’ plaats. Van 22 tot 7 uur zijn er twee ruimtes ingericht waar er zowel commerciële muziek (Freaquency, Dennis Cartier, Kr’stf, Moiek, Dj Harm) en urban muziek (Soul Shakers, Team Damp, Emkei, Jabo Jay en NSB) gedraaid wordt. Let wel: dresscode is stijlvol en de minimumleeftijd is 18 jaar. Daarnaast staat er vanaf 23 tot 7 uur in het Oud Sint-Jan (Zonnekemeers) ‘Goudjaar’ op het programma. Het concept is house met een volledig Belgische line up: Nico Morano, Leesa, Bart Ricardo, Le Cousin en Simon Ofori. Hier is de minimumleeftijd 16 jaar. Meer info via mmx@ultimevents.be (Bruges 2018 MMXVIII)en info@weerwerk.eu (Goudjaar). Tot volgend jaar! (ADC)

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: