Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Ook EXit geniet van een korte vakantie

 

EXit-januari ligt dit weekend al op de vertrouwde plekken, maar online gaan we er eventjes uit, tot en met maandag 1 januari. We wensen al onze lezers en trouwe klanten prettige eindejaarsfeesten en kijken, samen met u, uit naar een nieuwe beloftevol cultuurjaar.

Een Reactie op “Ook EXit geniet van een korte vakantie

  1. Luc Sabbe 28/12/2017 om 16:04

    L.S., Alweer staat een activiteit van EUtopia niet in de exit. Die was eind november in Uitinvlaanderen ingevuld onder lezingen en congressen. Ik kan hier helaas geen bijlage toevoegen als bewijs. Het is een lezing op 10 januari door Frank Vandenbroucke in het Europacollege. U kan die makkelijk terugvinden. Ik vermoed dat jullie lezingen en congressen niet opnemen in de Exit. Mag ik 2 dingen vragen: 1/ Wil u nakijken waarom dit item niet in de Exit is opgenomen en 2/ Ons melden wat we moeten doen om het wel in de agenda (!) te laten verschijnen.

    Like

%d bloggers liken dit: