Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Cultuurcentrum Brugge zoekt lokaal talent

Van 27 april tot en met 6 mei 2018 organiseert Cultuurcentrum Brugge opnieuw de jaarlijkse hoogmis voor de non-professionele artiesten, de Week van de Amateurkunsten (WAK). Voor het muziekfestival WAcKo – 27 en 28 april 2018 – zoekt Cultuurcentrum Brugge Brugse bands die het podium op de Burg willen veroveren. Het inschrijfformulier is te vinden op www.ccbrugge.be of kan men ook via brugotta@brugge.be verkrijgen. De deadline hiervoor is 15 januari 2018.

Op de slotdag van WAK organiseert Cultuurcentrum Brugge een ‘Stille Plekjes’-dag in Theaterzaal Biekorf en de ruimte daarrond. Creatieve Bruggelingen die zich op de één of andere manier met literatuur – in de brede zin van het woord – bezighouden en die die dag het publiek willen betoveren, mogen zich vóór 1 februari 2018 aanmelden via brugotta@brugge.be. Cultuurcentrum Brugge zoekt hiervoor zowel poëten, woordkunstenaars, singer-songwriters als kunstenaars die kortfilms of projecties creëerden en die voor het grote publiek willen brengen. 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: