Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

MARKT!: jonge makers troef

 

MARKT!, het platform van Het Entrepot voor jonge makers en ondernemers, is dit jaar aan zijn derde editie toe. Het initiatief geeft beginnende creatievelingen de gelegenheid om hun producten aan het grote publiek voor te stellen. Liefhebbers van aparte en hedendaagse ontwerpen kunnen op vrijdag 1 en zaterdag 2 december terecht in De Tank, de nieuwe atelierruimte van Het Entrepot op de Burg.

Dat MARKT! er dit jaar een dag aanbreit, komt niet geheel onverwacht: de voorbij twee edities waren telkens een denderend succes. Het aanbod op MARKT! is dan ook zeer divers. Bezoekers kunnen er originele vondsten op de kop tikken, gaande van kleding en juwelen tot meubels en ecologische spitsvondigheden. Bovendien steunen ze de jonge makers voor wie het niet vanzelfsprekend is om hun creaties aan de man te brengen. Net voor hen heeft Het Entrepot het project tot leven geroepen en bieden ze de startende ondernemers ook een gratis standplaats aan.

De MARKT!-kramers slaan deze editie voor het eerst kamp op in De Tank, de nieuwe atelierruimte van Het Entrepot in het voormalig Provinciaal Gouvernement op de Burg. Op MARKT! vind je echter meer dan kraampjes. Het jongerenhuis houdt er immers zoals gewoonlijk de sfeer erin met eigenwijze hapjes, drankjes en DJ’s. Afspraak dus op vrijdag 1 december van 18 tot 22 uur en zaterdag 2 december van 11 tot 18 uur in De Tank. (LDD)

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: