Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Boter bij de vis (Werkgroep 66)

CC De Dijk 17, 18, 24 en 25 november om 20 uur
26 november om 15 uur

Werkgroep 66 opent hun theaterseizoen met pretentieloze humor. Het gaat niet goed met Eric Maes. Hij wordt ontslagen, maar vertelt het niet aan zijn vrouw. Hij houdt de situatie al twee jaar vol. Om zijn dalende inkomsten te compenseren, heeft hij een ingenieus plan bedacht. Hij roept een reeks fictieve huurders in het leven en krijgt zo via allerlei instanties geld toegestuurd. Als plots een inspecteur van het departement sociale zaken voor de deur staat, slaat de paniek toe. Zeer tegen zijn zin moet huurder Jan Van Gent Eric uit de penarie helpen. Vanaf dat moment volgen misverstanden, verkleedpartijen en persoonsverwisselingen elkaar in razend tempo op.

t 050 35 85 50 of joannabeernaert@telenet.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: