Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Productieploeg zoekt pasgeboren baby’s voor filmopnames

Voor de opnames van de Franse film Les Champs de Fleurs in de Zorgcampus Sanapolis in Sijsele (Damme) is Casting & Location op zoek naar enkele zwangere vrouwen die eind november of begin december uitgerekend zijn om te bevallen, en die graag enkele dagen willen meewerken samen met hun kersverse spruit aan de opnames van de film tussen 12 en 20 december 2017.

De film “Les Champs de Fleurs” van de regisseur Jeanne Herry schetst het portret van een jonge vrouw die het beste wil voor haar pasgeboren baby, maar er zelf niet kan voor zorgen en dus kiest voor het opvangnet van adoptie.

Deze dramatische komedie vol liefde en passie wordt gefilmd met een bekende Franse cast waaronder Sandrine Kiberlain en Gilles Lellouche.

De scènes die worden opgenomen met de baby spelen zich af in een serene sfeer in het decor van de materniteit. De mama moet zelf niet mee spelen, maar blijft uiteraard aanwezig op de set en kan alles van zeer dichtbij volgen.

Alle info via Wim De Waegenaere (Casting Director & Location Manager) op gsm 0477 643 845 en www.castingandlocation.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: