Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Ode aan Madonna

Na de succesvolle uitreiking van de Brugotta Awards in april zetten Cultuurcentrum Brugge en muziekschool Metronoom opnieuw lokaal muzikaal talent in de kijker. Ze dagen de Brugse muziekscene uit om een ode te brengen aan Madonna. De queen of pop wordt volgend jaar 60 en dat mag al eens gevierd worden. Bedoeling is om met je band één van haar vele nummers te coveren of er een eigenzinnige remix van te maken. Wie zijn opname van die ode aan Madonna vóór 31 oktober naar brugotta@brugge.be stuurt, maakt kans op een plaats op het podium van de Stadsschouwburg tijdens de Brugotta Tribute-avond op zaterdag 14 april 2018. Meer info op www.ccbrugge.be/tribute

(ADC)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: