Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De ultieme Brugse cultuurtips

Foto EDM

 

Het cultuurseizoen belooft dit jaar, meer nog dan de vorige jaren, een rijk geschakeerd palet van muziek, dans, toneel en beeldende kunst te worden. Kiezen wordt zo steeds moeilijker. Daarom gaan we te rade bij de professionals van het vak. Zij tippen ons hun soms verrassende top-drie.

         

Peter Devisch (zakelijk directeur Cultuurcentrum)

 1. Playtime! Zo luidt de leuze van ons komend seizoen. We dagen iedereen uit om mee te spelen en grenzen te verleggen. Verschillende familievoorstellingen kaderen in het thema spel. Zo kijk ik uit naar ‘Alex in vuilbakland’ van Villanella en Maria Clara Villa-Lobos’. Op een wonderlijke vuilnisbelt tonen kleurrijke dansers hoe je creatief met afval aan de slag kunt. We dagen ook enkele beeldende kunstenaars uit om met het gegeven aan de slag te gaan en eindigen met een gameweekend waarin we ook het interactieve project ‘mobile games’ uitrollen. 

2. Ook naar ‘Bits of Dance‘ kijk ik vol spanning uit. Tijdens dit gloednieuwe festival presenteren we samen met KAAP vier dagen lang werk van jonge dansers en performers. Met ‘Group Acrobatique de Tanger’ presenteren we opnieuw circus van wereldniveau. ‘Halka’ is een topvoorstelling vol acrobatie en prachtige muziek.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: