Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De ultieme Brugse cultuurtips

Foto EDM

Het cultuurseizoen belooft dit jaar, meer nog dan de vorige jaren, een rijk geschakeerd palet van muziek, dans, toneel en beeldende kunst te worden. Kiezen wordt zo steeds moeilijker. Daarom gaan we te rade bij de professionals van het vak. Zij tippen ons hun soms verrassende top-drie.

 Hendrik Tratsaert (Artistiek directeur KAAP)

 1. X-TRACT van 12 – 14 oktober in KAAP/ De Groenplaats: minifestival met voorstellingen, interventies en debat van onder meer Yinka Kuitenboruwer, Buren, Dounia Mahammed, Laura Vroom, Maxim Storms, Anneleen Keppens, Nikolas Lestaeghe e.a. We gooien de poort van de KAAP-werkplek de Groenplaats open voor de derde editie met onze residenten: tien bijzondere momenten in drie dagen, naadloos te combineren op uw checklist.

2. MINING STORIES op vrijdag 20 oktober in KAAP/De Werf (Nederlandstalige première): KAAP-makers Silke Huysmans en Hannes Dereere tonen één dramatische gebeurtenis – een mijnramp in Brazilië – vanuit verschillende perspectieven op een volstrekt fascinerende manier. Geselecteerd voor Het Theaterfestival en een hit op internationale festivals.

 3. DIJF SANDERS op zaterdag 2 december in De Werf: de Brugse multi-instrumentalist Dijf Sanders reisde naar Java voor een avontuurlijke muziektrip. Het resultaat is het gloednieuwe album Java op ons eigen W.E.R.F.-label en dit releaseconcert samen met Nathan Daems. Met stip te noteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: