Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Sioen speelt elke zaterdag tijdens Uitwijken

Uitwijken brengt cultuur tot in de voortuin van de Brugse deelgemeenten. Het programma van de Septembertoer dat een volledig weekend vult, is opnieuw bijzonder gevarieerd. Er is theater, cinema, muziek, circus met Belgische en internationale artiesten, workshops en nog veel meer.

Op de Uitwijkenaffiche dit jaar siert de naam van Sioen. Sioen is bekend als pianoman en maker van enkele klassiekers als ‘Cruisin’’, ‘Ease Your Mind’ en ‘No Conspiracy At All’. Brugge Plus vroeg Sioen om vier zaterdagavonden (telkens om 19.30 uur) op rij zijn muzikale vrienden mee te brengen naar Uitwijken. Op zaterdag 2 september is dat Rony Verbiest op het Grasplein Koude Keuken, Legeweg, (t.h.v nr.237) in Sint Andries; op zaterdag 9 september is dat Jeroen Baert op het
Grasplein Zandtiende in Assebroek; op zaterdag 16 september is dat PJ Seaux op het Grasplein Sint Michielslaan t.o.v. Godelievekerk in Sint Michiels en op zaterdag 23 september is dat Mattias De Craene in de Malehoek, speelplein op het einde van de Hofdamestraat in Sint Kruis.

Tijdens de septembertoer wijkt Uitwijken nog meer uit en verhuizen ze telkens op zondag naar een nieuwe buurt in dezelfde gemeenten. Enkel in Sint-Kruis blijven ze het hele weekend ter plaatste. (ADC)

http://www.uitwijken.be

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: