Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Onrust in Brugge

Foto EDM

 In het Biekorf Cultuurcafé in de Naaldenstraat loopt van woensdag 19 juli tot 1 september een tentoonstelling met het werk van de Brugse schilder Jan Devisscher (°1959). Titel van de tentoonstelling is ‘Onrust Brugge’.

Jan Devisscher: “Mijn atelier, het leven in de bubbel. Werken met verf, borstels en doeken. Er is muziek, veel muziek, steeds muziek. In de bubbel heerst het onvoorspelbaar creatief proces. De afgebakende comfortzone. Buiten de bubbel is het leven anders, het vraagt een alertheid en dit zorgt voor onrust. Maar onrust is geen onvrede, onrust houdt je wakker. Het prikkelt, het inspireert en zo kan ik weer naar mijn atelier, verder werken aan het onvoorspelbare creatief proces.”

Info: www.devisscherjanpaintings.com

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: