Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De Donkerste Kamer: een avond over fotografie met fotografen

In het Concertgebouw (21 juni)

De Donkere Kamer is een live magazine met allerlei visies en gasten uit verschillende disciplines van de fotografie. De avond bestaat uit korte interviews en presentaties, actuele discussies over fotografie en aandacht voor interessante evenementen en tentoonstellingen.

Een vast onderdeel van De Donkere Kamer is de pitch. Drie fotografen krijgen de kans om via het principe van crowdfunding geld te verzamelen voor hun fotoproject.

Op de eerste dag van de zomer komt De Donkere Kamer naar Concertgebouw Brugge.

Artistieke duizendpoot Wim Vandekeybus stelt zijn nieuwste boek ‘The Rage of Staging’ voor. Een visuele trip is door Vandekeybus’ universum.  Jan Rosseel komt vertellen over ‘Back-up’. Verder praten gastvrouw Anna Luyten en gastheer Lars Boering met Awoiska van der Molen over haar nieuwe boek ‘Blanco’ en met Gilbert Fastenaekens over hoe de nacht licht in zijn werk brengt. Stijn Meuris voorziet een foto van een spoken column en Eric Rinckhout stelt de pas geopende expo van Sebastiao Salgado in Nederlands Fotomuseum voor.

 21 juni 2017, 20 uur

Concertgebouw Brugge

’t Zand 34, 8000 Brugge

Tickets 10 euro

Info: www.ddk-live.com

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: