Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Donderdag 4 mei 20 uur

Mount Tackle, Heike Langsdorf, radical_hope (Kaap)

Biekorf Theaterzaal

‘Een woordeloze voorstelling over taal’

 Aan de vooravond van het literaire festival Bru-Taal presenteert Kaap een voorstelling zonder gesproken taal, maar waar wel een taalkundig zoektocht aan vooraf ging. Danseres en performancekunstenaar Heike Langsdorf werkte voor verschillende theatermakers, choreografen, beeldend kunstenaars en architecten, waaronder Jan Fabre en Kris Verdonck. Al enkele jaren onderzoekt ze de voorwaarden voor actie binnen en buiten de theater- en kunstcontext. Voor Mount Tackle onderzoekt ze, samen met enkele andere kunstenaars, wat de ‘modi vivendi’ zijn van een hele berg spullen, inclusief levende performers. Samen werken ze aan een ruimte die uitnodigt om te toeven en te luisteren, te kijken en te flaneren. Het publiek krijgt alle kansen om die ruimte te verkennen. 

 Info www.kaap.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: