Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

WIN kaarten voor Bruges Golden Years Music in Het Entrepot

Organisator Kurt Deklerck stampt onder de noemer ‘Golden Years’ al jaren een goede ouderwetse fuif met dito ambiance uit de grond, maar vanaf dit jaar vindt het event op een andere locatie plaats. Geen Studio Hall meer, wel Het Entrepot. ‘Deze locatie biedt meer perspectieven: meer parking, betere infrastructuur, eigen klank- en lichtinstallatie, grotere ruimte, twee verdiepingen… De nieuwe naam is nu ‘Bruges Golden Years Music’, maar in de volksmond blijft het  ‘Golden Years’ klinken’, zegt hij. ‘Het concept en het motto blijven dezelfde en dat is ‘Let’s party again, like in the good old days’. Het wordt een knalfeest met alleen muziek uit de jaren 60,70 en 80. De vraag naar deze muziek uit de gouden jaren is enorm, zowel bij de volwassenen als bij de jeugd. We maken er samen een groot en mooi feest van met de twee dj’s Manu en Cissen die al deze nostalgische muziek naadloos aan elkaar zullen lijmen.’

De toegangsprijs bedraagt in voorverkoop 10 euro (Lingerie Bodice, Frituur Kleine Hap, Byblos Pub  in Carrefour Sint-Kruis, Cafe nieuw gemeentehuis in Assebroek) en aan de deur 12 euro, maar EXit mag vijf kaarten uitdelen. Mail als de gesmeerde bliksem naar goldenyearsbrugge@telenet.be met vermelding EXit Brugge. Succes! (ADC)

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: