Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Toneeltip

24, 25 maart 2017, 20.00 uur
26 maart 2017, 15.00 uur
Achter in een grote tuin, Barre Weldaad
CC De Dijk (Werkgroep66)

Een bende oplichters wil de erfenis van enkele goedgelovige bejaarden binnenhalen. Eén van de bejaarden blijkt de moeder van één van de mannen. De zoon, die dus aanvankelijk ook in het complot zat, kan niets bewijzen. Hij nodigt de oplichters voor een diner uit in zijn tuin. Zijn doel is hen in de val te lokken, maar het gesprek gaat uiteindelijk veel verder. Ze komen op gevaarlijk terrein. De tekst is van schrijver, theatermaker en acteur Peter De Graef. Hij haalde zijn inspiratie uit de jarenlange vriendschap die bestaat tussen de drie acteurs zelf. Met hun twijfels, hun liefdes en hun passies, kneedde hij een gloednieuw verhaal met een dramatische kant, maar ook met een heel lichte en humoristische toets. 

Info www.toneelkring-werkgroep66.be of t 050 35 85 50

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: