Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Een (voorlopig) laatste glimp van Peter Jacquemyn in Brugge

Nog enkele dagen slechts resten om de tentoonstelling Gihr-Gihr van Peter Jacquemyn in Pinsart te gaan verkennen, want na zondag 19 maart verdwijnen onvermijdelijk de tekeningen en de houten sculpturen (waarvan sommige gecreëerd samen met textielkunstenares Veerle Hommelen) uit de galerie.

Aan de vooravond van dat afscheid echter hebben de galeriehouders en de exposerende kunstenaar nog een creatief toemaatje voorzien: Jacquemyn toont zich ook even in zijn gedaante van muzikant voor een performance waarin zijn contrabas een duet aangaat met de saxofoon van Grégoire Tirtiaux.

Zaterdag 18 maart om 16.00 uur, Genthof 21 te 8000 Brugge – www.pinsart.be

PS: Peter Jacquemyn laat Brugge evenwel niet lang achter zich, want op 20 mei staat hij met FUNDAMENT, een 12-koppige band, in de Magdalenakerk. (PJG)

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: