Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Een Bruiloft, DAT De Scene

3, 4, 10 en 11 maart 2017, 20.00 uur
5 maart 2017, 19.00 uur

Zaal Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord (Dudzele)

Regisseur Johan Vandenbussche inspireerde zich voor dit stuk op het bekende De Bruiloft van Berthold Brecht, maar creëerde met zijn acteurs een heel eigen, actuele voorstelling. Een feestzaal in een doordeweeks dorp. Een bruid en een bruidegom. De hele familie zit rond de tafel. Er wordt gegeten en gedronken, gelachen en geroddeld. Op het eerste gezicht een bruiloft als een andere, ware het niet dat Kelly, een Vlaamse bruid, het jawoord heeft gegeven aan Basjkim, een Albanese vluchteling. Niet iedereen is zo opgezet met dit huwelijk. Ziet Kelly haar nieuwbakken man echt graag of is het een schijnhuwelijk? Het antwoord is niet zomaar eenduidig. Een stuk uit het leven gegrepen.

Info www.datdescene.be, t 050 59 96 99 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: