Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

3 muzikale musketiers presenteren nieuwe cd in De Werf

2017-02-09-trio-grande-01_eric-grundman

Foto Eric Grundman

Hun prominente rol in Rêve D’Eléphant Orchestra – van wie recent een prachtige cd verscheen – zou het haast doen vergeten: tubaspeler/trombonist Michel Massot en drummer/percussionist Michel Debrulle schitteren, aangevuld met de Franse multi-instrumentalist Laurent Dehors, ook als Trio Grande aan het Belgisch jazzfirmament.

Het oeuvre van deze 3 muzikale tovenaars wordt steevast gekenmerkt door maîtrise van de meest diverse instrumenten, aftasten van grenzen, inventief improviseren en bovenal tijdig een flinke scheut humor.

Dit unieke trio liet via het W.E.R.F.-label al 3 cd’s (waarvan 2 met pianist Matthew Bourne) op de wereld los. Met hun nieuwe release, die zij zeer toepasselijk “Trois mousquetaires” (W.E.R.F.141) doopten, slagen zij er zonder moeite wederom in de luisteraar te verrassen, terwijl een glimlach om zijn/haar mond speelt. (PJG)

Donderdag 9 februari om 20.30 uur in De Werf – www.kaap.be

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: