Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Boek van EXit-huisfotografe valt in de prijzen

ellen-charlotte-marie-op-de-boekenbeurs

 Het boek ‘One Healthy Family’ van de Brugse foodblogster en EXit-huisfotografe Ellen Charlotte Marie (De Meulemeester) is door de jury van de Gourmand World Cookbook Awards uitgeroepen tot de nationale winnaar in de categorie Best Food & Family Book. 

 De Gourmand World Cookbook Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste kookboeken ter wereld. De Awards worden beschouwd als de ‘Oscars’ van de kookboekenwereld.

 Juryvoorzitter Edouard Cointreau sprak lovende woorden over Ellens boek: Hij had het over “een werkelijk uitstekend boek voor het gezin. Gezondheid wordt steeds een van de belangrijkste criteria voor eten in veel gezinnen, het komt zelfs bij velen op de eerste plaats”.

 Het boek ‘One Healthy Family’ zal op 27 en 28 mei 2017 in Yantai (China) nu meedingen met de winnaars van andere landen voor de titel van Best in the World. Het resultaat zal op die dagen bekendgemaakt worden op de jaarlijkse Gourmand Awards Ceremony in China. 

 

“Bewust en gezond eten is voor iedereen belangrijk. Mijn recepten bieden haalbare inspiratie voor elke dag en nemen bovendien niet veel tijd in beslag om ze te bereiden”, aldus Ellen die 60 favoriete recepten neerschreef en fotografeerde in One Healthy Family.

 Ellen Charlotte Marie uit Sint-Andries is, naast fotografe voor het cultuurblad EXit, nog steeds de meest succesvolle foodblogger van ons land met meer dan 142.000 volgers op Instagram. Ze combineert er dagelijks haar passie voor kleurrijke fotografie en gezond koken. In oktober 2016 verscheen haar kookboek voor het hele gezin ‘One Healthy Family’ en de publicatie is nu al aan een tweede druk toe. Ondertussen werkt Ellen al aan een nieuw boek dat in het najaar van 2017 zal verschijnen bij Lannoo.

Meer info: www.lannoo.bewww.ellencharlottemarie.com en www.cookbookfair.com

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: