Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Stem mee voor de Brugotta Awards

brugotta

 

Op zaterdag 15 april 2017 staat de Brugse muziekscene in de spotlights. Op die avond worden in de Stadsschouwburg voor het eerst de Brugotta-Awards uitgereikt. Het Brugotta-label staat voor ‘Bruges Got Talent’. 

Op deze echte ‘Awards Night’ krijgt het publiek, naast een beetje glitter en glamour, verrassingsacts, unieke gelegenheidsformaties, toespraken en  prijsuitreikingen voorgeschoteld. Muziekschool Metronoom stelt voor de gelegenheid een band samen die een aantal Brugse hits zullen spelen.

Wie met een award naar huis gaat, wordt bepaald door het publiek die zijn favoriete band of artiest kan stemmen. Op de website http://www.brugotta.be staan twaalf categorieën met telkens vijf nominaties aangestipt. Wie stemt, maakt bovendien kans op één van de 20 duo-tickets voor die avond.

Op de avond zelf krijgt een grote naam van de Belgische muziekscene ook de Brugotta Life Time Achievement Award in handen.

De uitreiking van de Awards vindt plaats op zaterdag 15 april 2017 om 20.00 uur in de Stadsschouwburg, tickets kosten 15 euro, in samenwerking met Metronoom. Alle info op http://www.brugotta.be

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: