Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Proevertjes en signeersessie van EXit-fotografe in Fnac Brugge

edm_2008

Met meer dan 130.000 volgers op Instagram is onze EXit-fotografe Ellen De Meulemeester een van de populairste foodbloggers van België. Onder de naam Ellen Charlotte Marie deelt de Brugse foodie gezonde, lekkere en eenvoudige gerechten die ook voor kinderen aantrekkelijk zijn. Nu verzamelde ze haar 60 favoriete recepten in ‘One Healthy Family’ (Lannoo), een kookboek voor het hele gezin. Bewust en gezond eten is voor iedereen belangrijk, en de recepten van Ellen bieden haalbare inspiratie voor elke dag. Alle recepten zijn geïllustreerd met haar smaakvolle en kleurrijke foto’s.

Ellen Charlotte Marie signeert op zaterdag 15 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in Fnac Brugge (Markt). Bij aankoop van haar boek krijg je er een exclusieve tote bag gratis bij. Je kunt er ook gratis proeven van enkele lekkere hapjes.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: