Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

De Brugse cultuurtips (1)

pieter-de-wulf

Bij de start van het nieuwe cultuurseizoen gaat EXit te rade bij de specialisten uit het (cultuur)vak. Zij zoeken voor u uit wat voor schoons u geenszins mag mislopen.Elk koos daarvoor drie voorstellingen uit hun eigen of andermans aanbod. Uitknippen en bijhouden, want dit is het beste wat u dit jaar op cultureel gebied kunt proeven. Vandaag Pieter De Wulf van Comedyshows.

 

  1. Xander De Rijcke: Daverlo, 5.10.’16

Xander maakt een a-typische voorstellingen waarbij hij zijn mening geeft over het medialandschap. We mogen verwachten dat hij heel het BV wereldje op de korrel neemt, en dit in een voorstelling die slechts een zeer beperkte tijd in kleine zaaltjes zal te zien zijn!

  1. Nicholas Arnst: Stadsschouwburg; 6.04.’17

Goochelen is terug van eigenlijk nooit weggeweest! Leuk en verrassend, voor jong en oud intrigerend en gebracht door Vlaanderens bekendste naam: Nicholas. Maar het wordt meer dan goochelen, collega Luc Apers werd erbij betrokken om de regie te doen en alles in een fantastisch verhaal te verpakken. Nicholas is trouwens een halve Bruggeling, hij woonde tijdens z’n jeugd in de binnenstad.

  1. Wouter Deprez: CC De Dijk, 27.10.’16

Wouter Deprez trekt meermaals per jaar op pad met in z’n spoor een pak nieuw talent, zo’n voorstelling kreeg de naam ‘De avond van de luistervink’. Op zo’n avond speelde hij samen met Ruben Focketyn en het smaakte duidelijk naar meer, want er kwam zelfs een gans nieuwe show uit… Een muzikale vertelvoorstelling gebracht onder muzikale begeleiding door de meester-verteller die Wouter toch wel is!

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: