Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Finissage solotentoonstelling Sigrid Tanghe

Ultieme kans voor wie nieuwsgierig is naar de solotentoonstelling van Sigrid Tanghe maar de kans daartoe nog niet kreeg (of afdwong) door de drukke bezigheden des levens. Komend weekend immers zijn de werken voor het laatst te bezichtigen in Galerie Pinsart.

De finissage op zondag 26 juni belooft alvast méér te worden dan een simpele heildronk op de exposerende kunstenares: van de artieste in volle creatieve actie zal immers een live-projectie te zien zijn, met een – al even live gebrachte – begeleidende “soundtrack” door contrabassist Peter Jacquemyn. (PJG)

Galerie Pinsart, Genthof 21, 8000 Brugge, van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni, van 14.00 tot 18.00 uur. Finissage op zondag 26 juni met performance vanaf 16.00 uur.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: