Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

EXit-huisfotografe gooit foodapp op de (digitale) markt

EDM_3146

 Ellen De Meulemeester, al meer dan tien jaar de huisfotografe voor het Brugse cultuurblad EXit, heeft haar passie voor fotografie én gezond koken samen gegooid. Vorige week lanceerde ze haar app Effortlessly Healthy in de App Store, zeg maar een digitaal kookboek voor smartphone en tablet. In smaakvolle beelden legt ze in haar app uit hoe je die in een handomdraai zelf kunt klaarmaken. De nadruk van haar zelf uitgeschreven recepten ligt op gezond, eenvoudig en superlekker. “Bijna alle recepten zijn zowel gluten- als lactosevrij én veganistisch. Ze bevatten bovendien geen geraffineerde suikers”, verklaart Ellen die onder de naam Ellen Charlotte Marie op het socialenetwerkplatform Instagram momenteel ruim 87.000 volgers heeft.

 “Bewust gezond eten is voor iedereen belangrijk en dankzij deze app kun je het zonder veel moeite in je dagelijks leven toepassen”, zegt Ellen die meer dan vijftig recepten op de app Effortlessly Healthy indeelde in verschillende categorieën. “Mijn app is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien komen er elke maand gratis nieuwe recepten bij, telkens op smaak gebracht door mijn kleurrijke foto’s zodat je nóg meer zin krijgt om ze uit te proberen.”

Enkele uitgeverijen toonden al interesse om de app ook te vertalen naar een papieren versie. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd …

De app vind je in de App Store onder de naam Effortlessly Healthy of onder haar Instagramnaam Ellen Charlotte Marie. Of via deze link:

https://itunes.apple.com/us/app/effortlessly-healthy/id1113934880?ls=1&mt=8

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: