Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Swing Time Society brengt Movie and Musical Themes

FOTO FERNAND PROOT BRUGGE NIEUWJAARSRECEPTIE CD&V ( NIEUWJAARSCONCERT )

FOTO FERNAND PROOT
BRUGGE NIEUWJAARSRECEPTIE CD&V ( NIEUWJAARSCONCERT )

Swing Time Society is een 22-koppige bigband uit de regio Brugge die is samengesteld volgens de klassieke traditie: saxen, trombones en trompetten, ondersteund door een uitgebreide ritmesectie en in dit geval ook opgefleurd door 2 zangeressen en een zanger. Het repertoire is zeer divers en omvat zowel de grote swingklassiekers (Duke Ellington, Count Basie, Glenn Miller…) als meer hedendaagse jazz (Quincy Jones, Sammy Nestico, Diana Krall) en zelfs pop (Stevie Wonder, Phil Collins, The Beatles…). Ook dansmuziek, filmmuziek en muziek uit het lichtere genre hebben de muzikanten in de vingers.

Het is al jaren een traditie dat het orkest, met als dirigent de geboren en getogen Bruggeling Ghislain Slingeneyer, in het voorjaar twee opeenvolgende dagen concerteert in de Magdalenazaal. Dit jaar is dat op zaterdag 30 januari en zondag 31 januari.

Onder de titel Movie & Musical Themes haalt Swing Time Society dit keer inspiratie uit de rijke wereld van film, televisie en musical. Heerlijk romantisch wegdromen of rillen van spanning… Van Disney tot James Bond…

Zaterdag 30 januari om 20.00 uur en zondag 31 januari om 16.00 uur in de Magdalenazaal.

Kaarten: 05031 82 09 of bij In&Uit Brugge en via info@swingtimesociety.be

Meer info op www.swingtimesociety.be

(PJG)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: