Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Accordeon en piano heerlijk in dialoog

Biondini_Marcotulli

Foto Steven Haberland

Allen die tijdens de recente editie van Jazz Brugge (2014) het memorabele muzikale duo Rita Marcotulli en Luciano Biondini hebben mogen meemaken, werden verwend met een concert dat onbetwistbaar uitgroeide tot een van de allerbeste van de vierdaagse. De pianiste en de accordeonist voelden elkaar dermate feilloos en haarscherp aan dat sprake was van een ware symbiose waardoor hun set in de Kamermuziekzaal van Concertgebouw Brugge nog lang is blijven nazinderen. Op de cd ‘La Strada Invisible’ heeft het Italiaanse tweetal overigens een ferm staaltje van dat kunnen vereeuwigd.

Goed nieuws voor wie Marcotulli en Biondini nog niet aan het werk heeft gezien en meteen ook voor de fan die het feest met deze Italianen opnieuw wil beleven: op zondag 28 oktober staan ze in het ongeëvenaarde decor van Vrijstaat O. (PJG)

Zondag 25 oktober om 17.00 uur – www.vrijstaat-o.be

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: