Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Het Entrepot stelt voor: TANK#series – Art Selects / The Final – curated by Evi Steyaert en Pauline Vanhoven

TANK-ASTF

The Final is de slottentoonstelling van Art Selects, het masterproject van de Brugse kunststudenten Evi Steyaert (KASK) en Pauline Vanhoven, (Sint-Lucas Gent) onder leiding van Olivier Van Acker. Als onderzoek naar de relatie tussen de kunstenaar en zijn publiek organiseerden zij een project waarbij verschillende kunstenaars de stad in trokken met één van hun werken.

In The Final presenteert een select aantal deelnemers het kunstwerk waarmee ze deelnamen aan Art Selects. Ze delen hun ervaringen en tonen daarbij een deel van hun persoonlijk werk. Op TANK staan de autonome kunstenaars centraal, en worden ze met elkaar verbonden door het idee van De Straat.

Met werk van Ersi Varveri (installatie), Alexandra Bertels (fotografie), Detlef ‘Godzoro’ Packo & Bunnyman (performance), Daphne Vermeersch (grafiek), Els De Roo (tekenkunst) en Margot de Clerck (installatie) en optredens van onder meer Red Light District, White Van Man en Free Thinkers Clan.

TANK#series is het kunstenfestival van Het Entrepot. Het principe: een jonge curator/groep jonge curatoren krijgt de kans om één avond volledig zelf in te vullen. Hiervoor krijgen ze een werkbudget, artistieke carte blanche en volledige ondersteuning door Het Entrepot.

Praktisch: TANK vindt plaats op zaterdag 24 oktober vanaf 20u in Het Entrepot (Binnenweg 4 – 8000 Brugge). Gratis toegang.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: