
Foto Mathias Desmet
Kookeet bestaat 5 jaar en pakt uit met de Belgische driesterrenchefs: Geert Van Hecke, Peter Goossens
en Gert De Mangeleer. Samen met 27 Brugse topchefs serveren ze drie dagen lang heerlijke gerechten
aan democratische prijzen.
Op Kookeet stellen bezoekers zelf hun menu samen uit het rijke aanbod aan culinaire verwennerij. Naast de dertig eetstanden
is op het Kookeetplein ook een grote bar, een champagnebar en een wijn- en koffiebar aanwezig. In het Kookpaleis vinden
kookdemonstraties van de chefs en culinaire babbels plaats.
De 30 topchefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren),
een Bib Gourmandvermelding of een hoge score bij Gault&Millau.
Geert Van Hecke van De Karmeliet*** is peter van Kookeet en waakt samen met topchef Patrick Devos en Shock-o-latier
Dominique Persoone over de kwaliteit van het evenement.
Vind ik leuk:
Like Laden...