Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

KOOKEET – FOODFESTIVAL MET 30 TOPCHEFS, 
26-27-28 september 2015 – Stationsplein Brugge, kant Sint-Michiels

campagnebeeld Kookeet 2015 (c) Matthias Desmet, cel creatie Stad Brugge

Foto Mathias Desmet

Kookeet bestaat 5 jaar en pakt uit met de Belgische driesterrenchefs: Geert Van Hecke, Peter Goossens 
en Gert De Mangeleer. Samen met 27 Brugse topchefs serveren ze drie dagen lang heerlijke gerechten 
aan democratische prijzen.

Op Kookeet stellen bezoekers zelf hun menu samen uit het rijke aanbod aan culinaire verwennerij. Naast de dertig eetstanden 
is op het Kookeetplein ook een grote bar, een champagnebar en een wijn- en koffiebar aanwezig. In het Kookpaleis vinden 
kookdemonstraties van de chefs en culinaire babbels plaats. 

De 30 topchefs die dit jaar deelnemen behoren zonder uitzondering tot de culinaire top, met een of meerdere Michelinster(ren), 
een Bib Gourmandvermelding of een hoge score bij Gault&Millau. 

Geert Van Hecke van De Karmeliet*** is peter van Kookeet en waakt samen met topchef Patrick Devos en Shock-o-latier 
Dominique Persoone over de kwaliteit van het evenement.

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: