Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Zondag verwendag!

A4

Niets dan goed nieuws voor de jazzliefhebber komende zondag: het aanbod van twee zeer interessante concerten op 17 mei en bovendien zonder tot hoofdbrekens gedwongen te worden over wat dan wel de beste keuze zou zijn.

Om 17.00 uur staat in Vrijstaat O. Eivind Opsvik Overseas, een exclusief Belgisch concert. Aan zijn zijde in Overseas heeft deze Noorse contrabassist o.a. Tony Malaby (tenorsaxofoon) en Kenny Wollesen (drums).

Parazzar heeft het duo Ken Vandermark (reeds) en Fred Lonberg-Holm (cello, electronics) te gast voor wat eveneens een enig optreden voor ons land wordt. Om de melomanen die in de namiddag nog in Vrijstaat O. vertoefden de kans te geven ook dit concert bij te wonen, wordt het aanvangsuur verlaat naar 20.30 uur.

Beide concertorganisatoren slaan immers de handen in elkaar en bieden de twee concerten in één pakket aan tegen de toegangsprijs van slechts 25 euro. En alsof de verwennerij niet op kan: zo’n combiticket geeft recht op 1 gratis Duvel in elk van de beide concertoorden! (PJG)

Zondag 17 mei om 17.00 uur (Vrijstaat O.) en om 20.30 uur (Parazzar)

www.parazzar.bewww.vrijstaat-o.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: