Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Brugs duo debuteert met internationale filmproductie

EGOISTE_regisseur_producent_rechtopstaand

Stephanie Delbeque en Jelle Stroo

 

 

Jelle Stroo en Stephanie Delbeque: ze zijn jong, ambitieus en bezeten van film. Op vrijdag 13 maart (om 20 u.) tonen ze in Cinema Liberty hun eerste internationale filmproductie Egoïst. De film vertelt het verhaal van een jonge man die naar Parijs terugkeert, op zoek naar zijn vriend Charlie. Zwervend door de straten van Montmartre ontdekt hij meer dan hij had verwacht.

Egoïst werd in de zomer van 2013 in Parijs gedraaid met een klein international team: een Belgische regisseur, Franse acteurs, een Italiaanse cameraman en een team Nederlandse sounddesigners. Jelle Stroo schreef het scenario waarbij de acteurs met eigen woorden de scenes vorm geven. De film is low budget, een huzarenstukje dat mogelijk werd gemaakt door veel vriendendiensten.

Stroo kijkt nu met fierheid terug op het hele avontuur: ‘Het is een mooie ervaring geweest om, samen met mijn vriendin Stephanie, een film in Parijs te draaien. We zijn fier dat het resutaat van bijna drie jaar hard werken in onze thuisstad kunnen tonen.’

 Egoïst, 13 maart om 20 u. in cinema Liberty, 6 euro

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: