Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Pop-uP Galerie Langestraat – laatste editie?

Pop-Up Galerie

 

Voor wat wel eens de laatste editie van de Pop-uP Galerie in de Langestraat 83 zou kunnen zijn – het gebouw dat als locatie dient, gaat over in handen van nieuwe eigenaars – geven initiatiefnemers Daniël Dehulster en Eddy Catry opnieuw exporuimte aan 2 leerlingen van de Stedelijke Academie DKO.

 

Linda De Backer (Brugge, 1956) volgt sinds 2004 tekenkunst, grafiek en schilderkunst en werd in 2012 lid van de Koninklijke Kunstkring Iris te Brugge. Zij werkt in een figuratieve stijl en is een van de 50 genomineerden bij de beste Belgische inzendingen “Schilderij van het jaar 2014”. Zij stelde eerder tentoon in de Jan Garemijnzaal (2012, 2013, 2014) en dit jaar in restaurant Pas Partout en tijdens Kunstenbad Brugge.

 

Luc Vande Voorde werd in de jaren ‘70 door de microbe geheten zwart-witfotografie gebeten, wat resulteerde in diverse tentoonstellingen in het Brugse. Uit die liefde is nadien zijn passie voor de schilderkunst gegroeid. Hij is lid van Atelier 86 en intussen reeds 7 jaar leerling aan de Academie DKO. Werk van hem was al te zien in Speelmanskapel, Bogardenkapel, tijdens Buren bij Kunstenaars en EXPOlitie. (PJG)

 

Pop-Up Galerie, Langestraat 83

zaterdag 28 februari en zondag 1 maart

zaterdag 7 maart en zondag 8 maart (vernissage vanaf 16.00 uur)

zaterdag 14 maart en zondag 15 maart  

telkens van 14.00 uur tot 18.00 uur

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: