Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

BERT DOCKX SPECIAL WEEKEND

Dans-Dans-c-Philippe-Werkers_LR (2)

Dans Dans ( Foto Philippe Werkers)

 

Liefhebbers van het werk van Bert Dockx (Flying Horseman, Dans Dans,…) komen dit weekend volop aan hun muzikale trekken, want de gitarist/zanger/componist is twee dagen na elkaar live aan het werk in Oostende waar hij zijn nieuwe projecten komt voorstellen.

SOULMATES SESSIONS

Naar inmiddels vertrouwd recept kreeg Dockx de vrije hand om een avondvullend programma samen te stellen met zielsverwante artiesten.

DANS DANS, psychedelisch trio van Dockx, Frederic ‘Lyenn’ Jacques en Steven Cassiers (Dez Mona) dat in zijn aparte sound elementen uit “garagejazz”, blues, extatische noir-soundtracks en spacy rock ‘n’ roll verenigt. Officiële release van hun nieuwe album ‘3’. Philippe Werkers zorgt tijdens dit concert voor live visuals.

LYENN SOLO: Frederic ‘Lyenn’ Jacques (Dans Dans, Mark Lanegan Band,…) brengt solo versies van songs uit ‘The Jollity of my Boon Companion’, het album dat hij in New York opnam met o.a. Marc Ribot.

MITTLAND OCH LEO: Joke Leonare en Milan Warmoeskerken (Flying Horseman) stellen hun nieuw album ‘Optimists’ voor. Instrumentale synthmuziek en dromerige composities met zwaarmoedige orgel- en casioklanken. Eveneens met live visuals van Philippe Werkers.

Zaterdag 15 november om 20.00 uur in Vrijstaat O.www.vrijstaat-o.be

STRAND

Soloproject van Bert Dockx dat hij, in het kader van de tentoonstelling Private Shelter, tweemaal voorstelt in een bunker op het Domein Raversyde. Philippe Werkers zorgt ook hier voor de live visuals.

Zondag 16 november in de duinen van Domein Raversyde om 13.30 uur en om 15.30 uur – toegang gratis met ticket voor de tentoonstelling, maar aanmelden verplicht via info@raversyde.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: