Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

‘Dag van het Chinees’ in het Confuciusinstituut

Voor wie al langer geïntrigeerd is door of wel eens wat meer wil weten over de Chinese taal en cultuur: op 28 september organiseert het Confuciusinstituut de tweede editie van de ‘Dag van het Chinees’.

Het Confuciusinstituut in Brugge, een van de honderden verspreid over alle continenten, werd opgericht door Howest in associatie met de Zhejiang Gongshang universiteit in Hangzhou, en wil “het venster van de provincie West-Vlaanderen op China zijn”.

Een greep uit het aanbod, komende zondag: (gratis) proeflessen Chinees (met aparte sessies voor kinderen tussen 10 en 12 jaar); demonstraties en workshops Chinese kalligrafie; inktschilderen; thee degustatie; traditionele Chinese massage; Chinese schaak… Iedereen welkom en warm aanbevolen want een unieke gelegenheid om kennis te maken met dit in deze stad nog te weinig gekende instituut, waar wie gebeten is door de Chinese taal zich trouwens kan inschrijven voor een semester- of jaarcursus! (PJG)

Zondag 28 september van 14.00 uur tot 18.00 uur

Confuciusinstituut, Sint-Jorisstraat 69, 8000 Brugge –  www.howest.be/confuciusinstituut

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: