Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

WIJZIGING: ELINA DUNI IN DUO OP 30 MAART

 

Elina Duni Press Picture DZ © Blerta Kambo

 

Vanuit Vrijstaat O. komt de mare dat het concert van de Albanese Elina Duni komende zondag in iets andere omstandigheden zal verlopen. I.p.v. het oorspronkelijk geprogrammeerde kwartet treedt de Albanese zangeres omwille van hospitalisatie van één van de groepsleden in duo op met de Zwitserse pianist Colin Vallon. Qua repertoire zijn er geen aanpassingen: op de setlist voornamelijk composities uit het op ECM uitgebrachte album Matanë Malit (‘Achter de berg’). Concreet betekent dit traditionele Albanese volksliederen in een ingetogen en krachtige jazz setting. (PJG)

 

Zondag 30 maart om 17.00 uur in Vrijstaat O. – www.vrijstaat-o.be

 

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: