Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Nieuwe portie Soulmates Sessions in Vrijstaat O.

Les Chroniques de l'Inutile

In de nieuwe aflevering van de reeks Soulmates Sessions, waarbij aan (een) muzikant(en) carte blanche wordt gegeven om een programma naar eigen keuze samen te stellen, zijn op 18 januari Les Chroniques de l’Inutile aan zet. Benjamin Sauzereau (gitaar), Jens Bouttery (drums), Gregor Siedl (sax) en Eric Bribosia (toetsen) maakten in april vorig jaar tijdens STORM! op ondergetekende al behoorlijk wat indruk en ook nu zijn de verwachtingen hooggespannen: het viertal werkt immers gedurende een hele week residentie in Vrijstaat O. aan een nieuw repertoire voor septet (dat wordt vervolledigd met saxofonist Eric Bogaerts, fluitist Pierre Bernard en contrabassist Lennaert Heyndels). Eveneens uitgenodigd om de avond mee vol te spelen: João Lobo die een grotendeels geïmproviseerde drumsolo brengt, en een duo dat schuilgaat onder de intrigerende naam Roman & Maurits en “een speciale set met pure songs” belooft. (PJG)      

Vrijstaat O., zaterdag 18.01 om 20. 00 uurwww.vrijstaat-o.be

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: