Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Student Welcome 2013

Compact Disk Dummies

Compact Disk Dummies

 

STUDENT WELCOME 2013 ft.THE OPPOSITES + COMPACT DISK DUMMIES + THE WHATEVERS + BASEBREAK  + VILLA BOTA’S STUDENT LOVE SHOW

 Donderdag 10 oktober 2013, MaZ

Brugge = Studentenstad! Om de studerende jongeling te verwelkomen, vindt er in de Magdalenazaal een nieuwe editie plaats van ‘Student Welcome’. Villa Bota luidt, samen met de Brugse studenten, studentenclubs en hogescholen,  het nieuwe academiejaar in met Villa Bota’s Student Love Show. Na The Whatevers en Basebreak kan iedereen zich tegoed doen aan de nederhop van Willy en Big2 van The Opposites en de elektropunk van de jonge rockrallywinnaars van Compact Disk Dummies. Nog even loos gaan en dan pas met de neuzen in de boeken duiken, gasten!

Info: www.cactusmusic.be

The Opposites - Yamandu Roos (c)

The Opposites

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: