Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Bart Vlaeminck nodigt uit

affiche
Met Bart Vlaeminck is Brugge een nieuwe singer-songwriter rijker. Hij schreef een vriendelijke uitnodiging voor zijn solo-programma op 26 oktober in het Brugse Sirkeltheater (Simon Stevinplein).
Hij meldt: ‘Op een dag in 1973 werd ik geboren. En zodoende was ik er. Sterker nog, die gebeurtenis zorgde ervoor dat ik in 2013 plots 40 werd.
In datzelfde jaar bleek ook nog eens dat ik 20 jaar geleden afstudeerde en voor het eerst uit werken ging. Een toevallige dualiteit, maar wel eentje die niet genegeerd kon worden.
40 jaar leven, 20 jaar werken. Hoog tijd om op eigen benen te gaan staan. In eigen nummers, bijvoorbeeld.
Daar moest alleen nog een datum op worden geplakt. Zaterdag 26 oktober was toevallig een datum.
Dan dus die maar. En zo komt het dat ik op die bewuste zaterdag 26 oktober om 20u ik in het Sirkeltheater (het theater van de Frères in Brugge) op eigen benen sta met songs over thuiskomen, vervreemding, zoeken naar vrijheid, nummers over graag zien en de menselijke natuur. Liederen die soms vrolijk, soms melancholisch zijn.. Maar ook nummers vol relativerende humor. Een droom die uitkomt en waarbij ik af en toe word bijgestaan door musicerende dames en heren die me lief zijn.
’t ware fijn als jij er ook wou zijn.’
Kaarten kosten €5 in voorverkoop en €7 aan de deur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij mij. Reserveren kan via mail info@bartvlaeminck.be

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: