Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Circusatelier Woesh verhuist naar de Guido Gezelleschool

Woesh(2)

BRUGGE. – Vzw Woesh, het grootste circusatelier van West-Vlaanderen, heeft met succes haar zoektocht naar een nieuwe locatie in Brugge afgerond. Vanaf 16 september 2013 vinden alle circuslessen plaats in de Guido Gezelleschool, Astridlaan 86, 8310 Assebroek. Deze Steinerschool stelt haar mooie infrastructuur ter beschikking voor onze lessen. Het team van Woesh is verheugd dat dit schooljaar in die school aan de slag kan. Voortaan zullen de cursussen immers in optimale omstandigheden kunnen plaatsvinden.

Voor de leden van Woesh is niet alleen de infrastructuur, maar ook de ligging interessant. De schoolgebouwen liggen net buiten het centrum van Brugge. Ze zijn vlot bereikbaar met de fiets en de auto. In de buurt is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Vlak voor de school bevindt zich tevens een halte van De Lijn.

Aangezien de cursussen voortaan in betere omstandigheden plaatsvinden, verwacht circusschool Woesh een toename van het aantal inschrijvingen. Alle informatie over de cursussen van schooljaar 2013-2014 is te vinden op www.woesh.be. Bijkomende inlichtingen zijn te bekomen via info@woesh.be of 0496/813535

 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: