Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Oproep: componeer parkeersfeer

Web_ZouteGP2012_250x250px_435.ashx?bc=Transparent&h=250&thn=1&w=250

Elk bezoek aan Interparking moet een artistieke ervaring worden. Om in dit opzet te slagen, schrijven het Concertgebouw en Interparking een wedstrijd uit met als (compositie)opdracht: creëer een parkingsoundscape. Ieder muzikaal talent dat zich aangesproken voelt om die sound voor dit project te fabriceren, kan nog tot 15 april 2013 een soundscape inzenden. De enige voorwaarde is dat de muziek de bezoeker op een subtiele manier prikkelt en een meerwaarde biedt ten opzichte van de clichématige muzak. Een professionele jury, met mensen uit het muzikale en culturele veld, zal uiteindelijk de winnaar kiezen. Hij/zij ontvangt een geldprijs van 2. 500 euro. De winnende soundscape zal te horen zijn in de parking onder het Concertgebouw en in de honderden parkings van Interparking in heel Europa. Op dinsdag 7 mei wordt de winnaar van Music for Car Parks bekendgemaakt. (ADC)

Meer info op www.musicforcarparks.com

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: