Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Jo Detavernier en zijn Amerika

 
 
Voorstelling 'Mijn Amerika' door Jo Detavernier (24/2)
 
Elke vermelding van de Verenigde Staten doet bij iedereen wel zijn eigen, persoonlijke beelden oproepen. Dat is ook het uitgangspunt waar Jo Detavernier mee aan de slag ging. Hij verzamelde voor "Mijn Amerika" bij 21 bekende Vlamingen en Nederlanders essays over hun ervaringen en visies op de befaamde USA. De bijdrages van onder meer Jan Verheyen, Christophe Vekeman, Mark Eyskens en Rik Torfs maken dat een brede waaier aan thema's aan bod komen van cultuur tot politiek en van economie tot sport.
 
Op de ochtend van de Reismarkt, op 24 februari, gaan we in gesprek met Jo Detavernier over deze veelzijdigheid van de USA en krijgen we een dieper inzicht in dit complexe "land of the free and home of the brave". Tegelijk bieden we u een kop warme koffie en een smakelijke boterkoek aan om de zondag goed in te zetten.
 
Jo Detavernier studeerde criminologie en begon zijn loopbaan als analist voor de militaire inlichtingendienst. Hij werkte in 2006-2007 in het management van een non-profit organisatie in Hawaï en bouwde sindsdien zijn verdere carrière uit in de corporate communicatie consultancy. Hij werkt thans als sr. consultant voor finn (Brussel).
 
Inschrijven voor deze boekvoorstelling is gewenst via klantendienst@dereyghere.be of via 050 33 34 03 
Waar? Boekhandel De Reyghere – Markt 12, 8000 Brugge
Wanneer? Zondag 24 februari – 11u
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: