Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

EXit 2012 in Factor Club

Edm_1128
Foto EDM
 
Wie zin heeft om stevig het jaar 2012 uit te zwaaien, kan op 31 december terecht in Factor Club (Kraanplein) voor het oudejaarsevent van Jeugdhuis Comma. ‘Een feest waar iedereen zijn gading moet en zal vinden’, volgens Bernard Degryse, de ‘head honcho’ van JH Comma. ‘Speciaal voor de jonge gasten beginnen we al vroeg, namelijk om 22.30 uur in het oude jaar, en we halen de laatste dj-naald eraf om 6.00 uur in het nieuwe jaar.’ In tegenstelling tot vorig jaar houdt JH Comma het voor dit oudejaarsavondfeestje zeer breed en dus eerder commercieel. De line-up ziet er als volgt uit: Early Adopter (live set), Subtitude (Brugs dj-duo), Le GAmin (finalist FOrmaat dj-contest), dj Kevin Major (StuBru) en Sophics (Brugs D'nB dj-duo). Tickets in voorverkoop in Leeloo, Scouts Sint-Leo en JH Comma en die kosten 5 euro. Voor tickets aan de deur betaal je 8 euro. Een democratisch feestje, dus. Prettige feesten! (ADC)
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: