Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Oostends Cultuurcentrum De Grote Post opent de deuren

 

Dgp
  Foto PAUL WILLAERT

Vrijdag 21.12 is D-Day voor cultureel Oostende. ’s Avonds opent het gloednieuwe Cultuurcentrum De Grote Post met ‘Sprakeloos’ van Tom Lanoye, vooraf gegaan door speeches en gevolgd door receptie. ’s Anderendaags is er dans (Les Slovaks), ‘Breken’ van Kommil Foo en theater met Bob De Moor (‘Guernica’) en ‘Bimbo’. Daarmee is de toon gezet, de rest van het jaarprogramma oogt navenant sterk.
De KVS, Toneelhuis en NT Gent. In 2013 zijn ze samen met Stan, Ultima Vez en Les Ballets C de la B aan het werk in Oostende. Acteurs en theatermakers als Josse De Pauw, Jan Decleir en Johan Heldenbergh: met zijn allen komen ze in de eerste weken van het jaar eens goed stampen op de nieuwe vloeren van het kersvers Cultuurcentrum van Oostende. Het hele verhaal leest u vanaf dit weekend in EXit 217, vanaf deze maand in een geheel nieuw kleedje gestopt. (LF)

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: