Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Das Pop: het zijn de laatste

Das_pop
 
Dinsdag 4 december, Stadsschouwburg
 
De populariteit van de Gentse groep Das Pop is de laatste jaren enorm gestegen, niet in het minst door de deelname van zanger Bent Van Looy aan de tvquiz De Slimste Mens Ter Wereld enkele jaren geleden. Gelukkig heeft dat geen invloed gehad op de kwaliteit van hun muziek. Das Pop speelde in het voorjaar nog op de Markt (op het podium van de Ronde van Vlaanderen) en weet nog altijd hoe de perfecte popsong moet klinken. Daarvoor put de band van Bent uit hun vier succesvolle cd’s ‘I Love’, ‘The Human Thing’, ‘Das Pop’ en het recentste ‘The Game’. In de Stadsschouwburg komt Das Pop op dinsdag 4 december met niet-gebruikelijke snaar- en toetsinstrumenten én strijkers en blazers de mooiste nummers uit die cd’s spelen. Ook minder bekende wijsjes uit film- en theaterproducties worden voorzien van speciaal op maat gemaakte arrangementen. Warm aanbevolen, want Das Pop last voor onbepaalde duur een pauze in! (ADC)
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: