Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

The Scene in de rode pluche

 

The_scene2
 
We zagen onlangs The Scene, na enkele jaren afwezigheid in het Nederlandstalig rocksegment, optreden op de tweede verdieping van de Fnac op de Markt.En het was zo klaar als pompwater: The Scene is nu wel definitief terug. Het werd een gemoedelijk concert: Thé Lau en zijn bandleden (Emilie Blom van Assendelft, Jeroen Booy en Alan McLachlan) hadden er duidelijk zin in, want het spe(e)lplezier primeerde en ook de klassiekers (‘Blauw’, ‘Iedereen is van de wereld’ als toegift) werden tijdens het mini-concertje niet geschuwd, maar in een fris en helder akoestisch arrangement aan de 40 paar oren gebracht. The Scene speelde ook enkele nummers (onder meer ‘Overal’, ‘Drink’, ‘Echt’ en ‘Mooi’ uit hun nieuwe cd ‘Code’ en dat zal op vrijdag 30 november in de Stadsschouwburg ook het geval zijn. (ADC)
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: