Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Feest in (vroegere) drukkerij Die Keure

Drukdoenery
 
BAL POPULAIR vs DON QUIXOTE
 
Na een druk en woelig jaar organiseert kleinVerhaal op zaterdag 24 november een BAL POPULAIR in de leegstaande bedrijfsgebouwen van drukkerij Die Keure in de Oude Gentweg.  
Ditzelfde weekend, op 23, 24 en 25 november, presenteren het Brugse Donkey Kollektief en het Franse Prohibited Collectief, die beiden een atelier bezetten in de Drukdoenery, een eerste luik van hun tentoonstellingsproject onder de titel DonQuixote_pART.01. Naast de expo die het hele weekend telkens vanaf de middag vrij te bezichtigen is, staat ook de punkband Clepto (Saudi-Arabië) en een Costa Ricaanse volxkeuken op het programma. 
 
ROLLER SUNDAY
 
De oude drukkerij was in de jaren dertig ooit een rolschaatsbaan. Zondag 9 december van 13u tot 18u willen we de geschiedenis van de site alle eer aandoen en organiseren we samen met Insein Radio(one of Villa Bota's finest) de Crazy Roller Sunday! Gratis ingang voor jong en oud, bind de rolschaatsen aan, grabbel links of rechts naar je seventies of eighties outfit en laat je rijden op de crazy disco grooves powered by Insein Radio. De tunes van deze namiddag worden daarenboven live uitgezonden door Villa Bota. Na enkele rondjes schaatschaos kan je energie opslaan aan de milkshake en hotdog bar. Voor diegenen die de kasseibrand op de knietjes nu al voelen gloeien, timmeren we alvast een ehbo post met bevallige verpleging in mekaar.
 
kleinVerhaal vzw • Blankenkenbergse Steenweg 14b 8000 Brugge • www.kleinverhaal.beinfo@kleinverhaal.be
 
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: