Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Jan Denolf van De Werf naar de Provincie

Jan_denolf

foto PW
 
Jan Denolf wordt directeur provinciale cultuurdienst
 
Jan Denolf (53) uit Brugge, momenteel nog directeur van het kunstencentrum De Werf, wordt vanaf 1 december 2012 de nieuwe directeur van de dienst Cultuur van het provinciebestuur West-Vlaanderen. Jan Denolf werd laureaat van het examen dat de Provincie onlangs uitschreef om een opvolger te vinden voor Ludo Valcke, die eerder met pensioen ging. Hij komt aan het hoofd van een dienst van 75 medewerkers, actief in de secties Kunsten, Cultureel Erfgoed, Cultuurspreiding en Cultuurcommunicatie.
 
Denolf werd geboren in Tielt, maar woont in Sint-Andries. Hij is licentiaat geschiedenis, en werd, na een loopbaan in o.a. het onderwijs en de uitgeverswereld, eind 2004 raadgever en adjunct-kabinetschef van cultuurminister Anciaux. Op 1 december 2009 werd hij directeur van het kunstencentrum De Werf als opvolger van Rik Bevernage. (LF)
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: