Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Nieuw seizoen Podium voor de Passie

 

Logo_podium
 
Mr. Honeymaker, alias Bart Merlevede, bijt op 1 september om 20u de spits af in de Orgelzaal (Geerwijnstraat) voor een nieuw seizoen Podium voor de Passie. Deze singer-songwriter, brengt een intimistisch programma, zichzelf begeleidend op de gitaar en aan de piano.
 
Bart Merlevede (1977) ontdekte de kracht van muziek al op 5-jarige leeftijd, en de muziek liet hem niet meer los. Hij bouwde autodidactisch aan zijn muzikaal kunnen, ontdekte zo orgel, piano en later de gitaar, mondharmonica en percussie. Het zelf componeren betekende voor hem al snel het vorm geven aan indrukken, impulsen, gedachten en gevoelens en ze zo hanteerbaar maken. Door zijn vader ontdekte hij de muziek van The Beatles en Bob Dylan; muziek die voor hem een grote bron van inspiratie blijft. Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers, gekenmerkt door melodieuze zanglijnen, begeleid op gitaar en aan piano.  Ze gaan vaak over de 'dingen des leven en des mensen'. Nu eens doordrongen van melancholiek, dan weer van dromerij, een vleugje zelfspot, kwaadheid of onmacht, … en liefde. Het goede doel van deze eerste editie is de organisatie FOTON.  Een korte toelichting wordt gegeven voor het concert.
 
– Een Podium voor de Passie in de Orgelzaal Brugge, vrijblijvende bijdrage (geschonken aan goed doel). Vind ook alle informatie terug op www.facebook.com/podiumvoorpassie
Musici en theatergenootschappen kunnen op hetzelfde emailadres een aanvraag indienen ter programmatie. Info op (0479) 45 59 73

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: