Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Kamagurka’s Comedy Night afgelast

  

Opbouw_kamarama_19_april_2012_
 
Op zaterdag 28 juli stond Kamagurka's Comedy Night gepland in de Stadsschouwburg, maar de organisatie Comedyshows liet deze week weten deze show af te gelasten wegens 'te weinig technici voorhanden om deze show op te voeren'.
 
Schepen Yves Roose betreurt deze foute communicatie naar de pers: 'De afgelasting is een eenzijdige beslissing van Comedyshows en het management van Kamagurka. Dit zonder enig overleg met Brugge Plus, het Cultuurcentrum, de dienst Cultuur, Cactus Muziekcentrum vzw of mezelf. De ploeg van het Cultuurcentrum, onder leiding van Patrick Maipauw, stond volledig klaar om deze show te begeleiden. Enkele van onze technici hebben daarvoor speciaal hun vakantie onderbroken. En dat de afgelasting zou te wijten zijn aan het feit dat het CC-team op dat moment op de Burg voor het concert van Lady Linn aan het werk zou zijn, klopt niet: de technische ploeg van het Cultuurcentrum heeft in 18 jaar nog nooit de techniek voor de buitenconcerten van Klinkers, Klinkende Kroegen of Benenwerk verzorgd. We werken daarvoor altijd samen met een externe firma. Tot slot willen wij er op wijzen dat er in het kader van het Klinkersfestival in 18 jaar meer dan 1.000 optredens zijn georganiseerd en er niet één werd afgelast.'
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: