Exit Magazine

Maandelijks Brugs Cultuurblad

Het Entrepot breidt uit met videowerking

 
 

Logo_entrepot
 
 
Het Entrepot breidt Villa Bota, haar medialab, uit met een videowerking. De video crew zal evenementen filmen, leren werken met verschillende technieken en werken met digital storytelling. Digital storytelling geeft jongeren als regisseurs van hun eigen leven, de kans om hun leven in beeld te brengen. Deze videowerking kadert binnen het Europees Villa Crossmedia project.
 
Concreet staan er deze zomer drie momenten gepland waarop jongeren kunnen komen kennismaken met video. Van 16 tot 18 juli kunnen jongeren een kortfilm komen maken over het einde van de wereld. De afgewerkte filmpjes zullen ingezonden worden voor de wedstrijd van Razor Reel en mogelijks op de Dag van de Jonge Filmmaker getoond worden. Jongeren met fantasie en zin om teleren filmen zijn welkom. Op Vama Veche (30 juli tem 4 aug) zijn er meerdere kleinere workshops voorzien zoals leren werken met stop motion, een analoog fototoestel maken van een luciferdoosje enz. Op de andere dagen zal de video crew een sfeerverslag maken, interviews en optredens filmen … Op 27,28 en 29 augustus geeft Het Entrepot jonge skaters de kans hun leven als skater in  beeld te brengen. Niet enkel de tricks, maar het verhaal achter de skater is van belang. Deelnemers betalen niets, maar moeten zich wel op voorhand inschrijven. De jongeren zorgen voor het enthousiasme, Het Entrepot voor het materiaal en de nodige expertise. Inschrijven kan via sofie@hetentrepot.be of een telefoontje naar 050-47 07 85. (LF)
 
 

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: